Hoitola ja koulutukset


Haluatko rentoutua päästä varpaisiin? Pitää kasvojesi ihon kauniina, puhtaana ja raikkaana? Saada jalkasi pehmeiksi ja nauttia jalkojen hieronnasta? Piristää itseäsi ja muitakin uudella meikillä? Tule nauttimaan kiireettömästä ja rauhallisesta tunnelmasta hoidoissa.

Minun nimeni on Ruut Inkilä ja olen SKY-Erikoiskosmetologi Kauneus ja Hyvä Olo hoitolassa. Palveluihini kuuluvat monipuoliset hoidot. Kasvohoidoissa käytän ranskalaista Yon-Ka hoitosarjaa. Suosittelen tuotteita erityisesti sinulle, joka arvostat luonnon ainesosia ja ihania eteerisiä tuoksuja! Halutetessasi teen hoidon hajusteettomilla ja tuoksuttomilla tuotteilla. Yon-Kan ideologia kiteytyy sanoihin laatu, turvallisuus, aitous ja näkyvät tulokset. Suosituimmat hoidot mitä teen, ovat erilaiset kasvohoidot ja jalkahoidot.

Olen toiminut vuosia opettajana kosmetologikouluissa ja työskentelen edelleen kauneudenhoitoalan opettajana hoitolatyöni olella. Järjestän hoitolassani myös ammattilaisten täydennyskoulutuksia pienryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä millaisesta koulutuksesta olet kiinnostunut, niin räätälöidään sinulle sopiva koulutus.

Tervetuloa pieneen, lämminhenkiseen hoitolaani rentoutumaan ja nauttimaan olostasi!